Zbyt wielkiej pracy ono nie wymaga,ale jest przepyszne!
Składniki
Dwie paczki krakersów
Krem Karpatka
Masa krówkowa
Śmietana (30% do ubicia)
Płatki migdałowe
Układam warstwami : krakersy-krem karpatkowy-krakersy-masa krówkowa-krakersy-bita śmietana-płatki migdałowe
SMACZNEGO!
wygląda przepysznie, ale czy słone krakersy nie przeszkadzaja, a może sa niesłone ? :)
OdpowiedzUsuńto są słone krakersy i to zestawienie smaków jest wspaniałe! ponoć dobrze jak zmiękną i dlatego warto je zrobić nieco wcześniej.mnie natomiast bardzo smakuje jak krakersy stawiają opór ;)
OdpowiedzUsuńo mamo... ależ pysznie podane:)
OdpowiedzUsuńsłodziuchne:):):)
Czyżby Ola Cię odwiedziła?
pozdrawiam słonecznie:)
tak...doczekałam się ;)
OdpowiedzUsuńbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
OdpowiedzUsuńbeze mnie:(
oj...sierpień już blisko :)))
OdpowiedzUsuńCiacho z pewnością pyszne.A jaka śliczna zastawa!
OdpowiedzUsuńzastawa zdobyta bardzo okazyjnie,nie ukrywam że miałam farta...zdobyłam ją dla mojej mamy :)
OdpowiedzUsuńtak,zachwyca mnie chińska porcelana do herbaty
mniaaaaammmmmmm
OdpowiedzUsuńtak z 3/4 tego torta to sama pochłonęłam :).
OdpowiedzUsuńhahaha
OdpowiedzUsuńkochana,ale ładnie nazwałaś to ciacho ;)dziękuję